Returns halve finales Champions League-voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) zijn dinsdag 3 en woensdag 4 mei de returns in de halve finales voor de Champions League live te volgen.

De voetbalwedstrijden zijn daar te zien op diverse grote tv-schermen. Dinsdagavond werken het Spaanse Villareal en het Britse Liverpool hun halve finale-duel af, nadat de Engelsen vorige week de eerste onderlinge wedstrijd met 2-0 wonnen. Een dag later treffen Real Madrid (Spanje) en Manchester City (Engeland) elkaar. De eerste ontmoeting tussen beide ploegen eindigde in Engeland in 4-3. Op beiden dagen beginnen de duels om 21.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s