Vuelta Ciclista a Andalucía voor vrouwen komt door Nerja

NERJA – De Ruta del Sol, ook wel Vuelta Ciclista a Andalucía genoemd, voor vrouwen trekt dinsdag 3 mei in de eerste etappe door Nerja. Die etappe voert de wielrensters over een afstand van 105,5 kilometer van Salobreña naar Arenas. De doorkomst in Nerja gaat over de N-340.

Die passage wordt volgens het tijdschema verwacht tussen 14.00 en 14.40 uur, de weg wordt voor al het verkeer afgesloten tussen 13.40 en 15.00 uur. De driedaagse etappekoers voor eliterensters begint om dinsdag 3 mei in Salobreña en eindigt op donderdag 5 mei in Castellar de la Frontera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s