Flamencoshow Encuentros in Centro Cultural

NERJA – Het flamencodans-gezelschap Antonio de Verónica & Saray Cortés treedt zaterdag 30 april op met de show ‘Encuentros´ in het Centro Cultural Villa de Nerja. Het optreden begint rond 20.00 uur en duurt ruim een uur, de toegangsprijs bedraagt vijftien euro per persoon.

Entreebewijzen kunnen in de voorverkoop worden aangeschaft bij de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 of via internet : https://entradas.mientrada.net/janto/?Nivel=Evento&idEvento=NERJAENCUENTROS.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s