Eredivisievoetbal te volgen bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 30ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja rechtstreeks te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Op vrijdag 22 april wordt deze speelronde om 20.00 uur in Enschede geopend met het duel tussen FC Twente en Sparta. Een dag later, zaterdag 23 april, staan de wedstrijden NEC-Ajax (aftrap 16.30 uur), AZ-Heerenveen (aanvang 18.45 uur), RKC-PEC (vanaf 20.00 uur) en Cambuur-PSV (21.00 uur) op de rol.

De zondagse speelronde begint om 12.15 uur met de wedstrijd Willem II-Vitesse. Later op de dag worden de wedstrijden FC Groningen-Heracles, Feyenoord-Heracles (beide duels beginnen om 14.30 uur) en Fortuna Sittard-Go Ahead Eagles (aanvang 16.45 uur) gespeeld.

Het Andalusische Málaga CF speelt voor de Spaanse Segunda División op zaterdag 23 april (aftrap 18.30 uur) een thuiswedstrijd tegen de Baskische koploper SD Eibar.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s