Granada CF houdt Atlético Madrid in toom

MADRID – In de Spaanse Primera División-voetbalcompetitie heeft degradatiekandidaat Granada CF woensdagavond 20 april voor een verrassing gezorgd door bij topclub Atlético Madrid een 0-0 puntendeling uit het vuur te slepen. De thuisclub had weliswaar een duidelijk veldoverwicht maar de Andalusische formatie hield tot het einde toe stand.

Ondanks het verdienstelijke gelijkspel tegen de nummer twee van de ranglijst staat Granada een hectisch slot van dit seizoen te wachten. In de huidige stand staat Granada CF momenteel op de achttiende plaats (van de twintig clubs), hetgeen niet voldoende is voor lijfsbehoud op het hoogste Spaanse voetbalniveau.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s