Film Bel Canto te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 13 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Bel Canto´ van regisseur Paul Weitz vertoond. De Amerikaanse productie uit 2018 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur Ann Patchett uit 2001. Hoofdrollen zijn er voor Julianne Moore en Ken Watanabe . De vertoning begint om 19.00 uur en duurt 102 minuten. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s