Nieuwe parkeerplaats op de plek van vroegere brandweerkazerne

NERJA – Op de plaats van de vroegere brandweerkazerne in Nerja, aan de N-340 naast de rotonde met de afslag naar Playa Burriana, wordt deze week een nieuwe parkeerplaats geopend. De parkeerplaats telt 165 plaatsen.

Volgens burgmeester José-Alberto Armijo wordt hiermee in een behoefte voorzien: ,,We moeten inspelen op de behoefte aan plaatsen om de auto te stallen, nu er telkens meer toeristen naar Nerja trekken. Deze nieuwe parkeerplaats is aangelegd op loopafstand van Playa Burriana. Ook de atletiekvelden, het voetbalveld, de gemeentelijke padelbanen én het overdekte zwembad zijn vanaf deze parkeerplaats snel en makkelijk te bereiken.¨

De aanleg van de parkeerplaats aan de N-340 maakt deel uit van de gemeentelijke plannen om meer én beter te voorzien in parkeerruimten in zowel Nerja als Maro. Armijo: ,,We werken op dit moment aan de plannen om binnen afzienbare tijd nog meer parkeerplaatsen te creëren.¨

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s