Eredivisievoetbal te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 29ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja rechtstreeks te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Op vrijdag 8 april wordt deze speelronde om 20.00 uur in Deventer geopend met het duel tussen Go Ahead Eagles en Willem II. Een dag later, zaterdag 9 april, staan de wedstrijden FC Utrecht-Fortuna Sittard (aftrap 18.45 uur), Ajax-Sparta (vanaf 20.00 uur) en NEC-FC Twente (21.00 uur) op de rol.

De zondagse speelronde begint om 12.15 uur met de wedstrijd Heerenveen-FC Groningen. Later op de dag worden de wedstrijden Vitesse-Cambuur (14.30 uur), PSV-RKC (eveneens 14.30 uur), Heracles-Feyenoord (16.45 uur) en PEC-AZ (20.00 uur) gespeeld.

Het Andalusische Málaga CF speelt voor de Spaanse Segunda División op zaterdag 9 april (aftrap 18.15 uur) een thuiswedstrijd tegen Real Valladolid, een divisie hoger (Primera División) komt Granada CF op vrijdagavond 8 april vanaf 21.00 uur in actie voor een uitwedstrijd tegen FC Sevilla.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s