Lente keert terug voor Nerja en omgeving

NERJA – Na een lange periode van stormwinden, (zand)regens en relatief lage temperaturen keert de lente op donderdag 7 april terug voor Nerja en omgeving. De wind laat het de komende dagen grotendeels afweten, de gemiddelde dagtemperatuur gaat weer omhoog naar waarden van rond de 20 graden Celsius en de zon eist weer een voorname rol op.

Dit blijkt uit de huidige vooruitzichten van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología). Het weekeinde belooft vooralsnog vooral zonnig te worden met temperaturen die de grens van de 20 graden regelmatig overstijgen. Wél wordt er met ingang van maandag 11 april opnieuw regen voorspeld, waarbij de temperaturen weer iets zakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s