CD Nerja op eigen terrein tegen CD Torrox

NERJA – In het voetbalstadion Pepe Luis Bobadilla aan de Calle Carlos Millón in Nerja speelt voetbalclub CD Nerja donderdag 7 april voor de competitie in de 1e División Andaluza Temporada een thuiswedstrijd tegen CD Torrox.

De wedstrijd op het voetbalveld van het Estadio Pepe Luis Bobadilla aan de Calle Carlos Millón in Nerja begint donderdagavond om 20.30 uur, entreebewijzen kosten vijf euro per stuk. CD Nerja staat op de huidige ranglijst van deze competitie (met achttien clubs, red.) op de zestiende plaats met 22 punten uit 28 wedstrijden, CD Torrox staat zeventiende met 15 punten uit 28 duels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s