Kwartfinales Conference League-voetbal te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de kwartfinales van de Conference League zijn deze week in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas). Daar zijn donderdagavond 7 april de Europese avonturen van zowel Feyenoord als PSV te volgen.

Beide Nederlandse clubs zijn doorgedrongen tot de laatste acht clubs in deze nieuwe Europese clubcompetitie. Feyenoord begint het tweeluik met Slavia Praag uit Tsjechië met een thuiswedstrijd in Rotterdam, welke vanaf 18.45 uur word afgewerkt. PSV speelt tegelijkertijd in Engeland een uitwedstrijd tegen Leicester City.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s