Viering Día Internacional del Pueblo Gitano op Plaza d´España

NERJA – Op het Plaza d´España van Nerja wordt vrijdag 8 april de ´Día Internacional del Pueblo Gitano´ (´Dag van de zigeunergemeenschap´, red.) gevierd. Deze begint rond 18.00 uur met een aantal officiële plechtigheden en wordt afgesloten met een flamencoshow door de dansgroep Bélen Heredia y Compañia.

Wethouder Populaire Tradities Elena Gálvez stelde bij de aankondiging dat Nerja met de viering van deze dag ¨een eerbetoon wil brengen aan geschiedenis en cultuur van de zigeunergemeenschap in de stad.¨

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s