Temperaturen naar beneden voor Nerja dit weekeinde

NERJA – Na de regenperiode van de afgelopen dagen gaan komend weekeinde de temperaturen naar beneden voor Nerja en omgeving. Het kwik blijft daarbij steken op een gemiddelde waarde van circa 15 graden Celsius, iets wat ook voor het begin van de volgende week geldt in de recente vooruitzichten van de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología).

Van regen is volgens de weerkundigen dit weekeinde géén sprake, wél wordt er neerslag verwacht gedurende de eerste helft van de komende week. Daarbij zwelt ook de wind weer aan met ingang van maandag 4 april. De zon laat zich dit weekeinde sporadisch zien volgens de weersverwachtingen van Aemet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s