Jive-danslessen bij bar Los Amigos in Torrox

TORROX-PARK – Dansliefhebbers kunnen bij bar Los Amigos in Torrox-Park dit voorjaar iedere dinsdagavond terecht voor het volgen van jive-danslessen. De danslessen beginnen wekelijks op dinsdag om 20.00 uur.

Meer informatie is verkrijgbaar via het telefoonnummer (+34) 641 442 3749 of via e-mail: barlosamigos2021@gmail.com. De bar is gevestigd in de urbanisatie Torrox-Park (Tablaza Norte) in de kustplaats Torrox (circa tien kilometer onder Nerja gelegen).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s