Twaalfde editie Natura Málaga in Palacio de Ferias

MALAGA – De twaalfde editie van de beurs ‘Natura Málaga, Feria de Vida Saludable y Desarrollo Sostenible’ wordt dit jaar gehouden van vrijdag 1 tot met zondag 3 april in het Palacio de Ferias y Congresos de Málaga (Fycma).

Deze grote gezondheidsbeurs, opgebouwd rond duurzame producten en manieren om gezond te leven, trok tijdens de voorgaande editie bijna 10.000 bezoekers. Voor de aanstaande editie staan er circa honderd activiteiten gepand. Op vrijdag en zaterdag is de beurs geopend van 11.00 tot 20.30 uur, op zondag sluit de de beurs om 19.00 uur.

Het volledige programma is te vinden op internet:  https://natura.fycma.com/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s