Duur verlies voor Málaga CF in Segunda División

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF heeft zichzelf zondagavond 27 maart een uiterst slechte dienst bewezen door op eigen veld met 0-2 onderuit te gaan tegen opponent SD Huesca, in de competitie voor de Spaanse Segunda División.

Mede door dit verlies gaat Málaga nu een hectisch einde van het seizoen tegemoet. De Andalusische club is in de competitiestand afgezakt naar de achttiende plaats, vlak boven de degradatiestreep.

In het eigen stadion La Rosaleda hield Málaga één helft gelijke tred met de bezoekers. Vlak na de rust sloeg Huesca echter toe met twee doelpunten. De openingstreffer kwam op naam van Marc Mateu, die twee minuten na de hervatting de 0-1 scoorde. Tien minuten later was het door Jaime Valenciano opnieuw raak: 0-2. In de verder gelijk opgaande wedstrijd zag Málaga geen kans meer om de opgelopen schade te repareren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s