Renovatie trappen naar Parque Verano Azul afgerond

NERJA – De trappen naar het Parque Verano Azul hebben de afgelopen dagen een grondige renovatie ondergaan. Medewerkers van de gemeente Nerja hebben daarbij de trappen vanaf de Avenida Antonio Ferrandis Chanquete naar het park en de omringende parkeerplaatsen volledig gerenoveerd. Met de werkzaamheden was een bedrag van 13.009,32 euro gemoeid.

“Een broodnodige ingreep, gezien de slechte staat van de trappen die een gevaar vormden voor gebruikers”, gaf wethouder Gema García donderdag 24 maart aan bij de eindinspectie van de werken. Garciá stelde daarbij tevens dat het project deel uitmaakt van het Infrastructuur-plan van de gemeente Nerja, ter bevordering van de lokale werkgelegenheid.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s