Parade met ´Tronillo´s´ voor jeugd tijdens Semana Santa in Nerja

NERJA – De gemeente Nerja heeft de inschrijvingen geopend voor het traditionele ´Desfile de Tronillos de la Semana Santa de Nerja´, een parade waaraan kinderen tot en met twaalf jaar kunnen meedoen. Deze wordt dit jaar gehouden op zaterdag 9 april, de inschrijvingstermijn wordt gesloten op donderdag 31 maart. De Semana Santa-viering staat dit jaar gepland van zondag 10 tot en met zondag 17 april.

Voorwaarde voor deelname is dat de Tronillo met de hand is gemaakt en dat deze niet hoger mag zijn dan zeventig centimeter. Het maximum aan ´horquilleros´ (dragers) is bepaald op tien jongens en/of meisjes, per groep geldt een maximum van 25 personen waarbij twee volwassenen als begeleiders zijn toegestaan.

De parade vertrekt op zaterdag 9 april om 17.00 uur vanaf het Plaza d´España. De route loopt vanaf daar over de Calle Carmen (pasaje Casa Consistorial), Paseo Balcón de Europa, Calle Puerta del Mar, Calle Pintada, Calle Cruz, Calle Ánimas, Calle Granada, Plaza Cavana en Calle Carmen om uiteindelijk aan te komen bij de Iglesia de El Salvador.

Het formulier voor deelname kan worden opgehaald bij het Centro Cultural Villa de Nerja, ook kan deze worden gedownload van de gemeentelijke website.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s