Spectaculaire flamencoshow in bar El Burro Blanco

NERJA – Een spectaculaire flamencoshow is zaterdagavond 19 maart te zien in bar El Burro Blanco in het centrum van Nerja. Daar treden de flamencodansers van het Cuadro Flamenco Daniel Romero op vanaf circa 19.00 uur.

Reserveren vooraf wordt aanbevolen en is mogelijk via het telefoonnummer +34 615 153 961.  El Burro Blanco is te vinden in het centrum van Nerja aan de Calle Gloria, die de Calle Pintada verbindt met de Calle Cristo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s