Tachtigjarige vrouw in Nerja door eigen zoon beroofd van tienduizenden euro´s

NERJA – Met de arrestatie van drie mannen in de plaats Villanueva del Trabuco heeft de politie van Nerja in samenwerking met de Guardia Civil een zaak opgelost, waarbij van een tachtigjarige vrouw uit Nerja circa zestigduizend euro is gestolen. Eén van de daders is de zoon van het slachtoffer.

De vrouw meldde in november vorig jaar de diefstal bij de politie. Uit het onderzoek bleek later dat de dieven zich met een valse sleutel toegang wisten te verschaffen tot het huis van de vrouw. Daar werden sierraden ter waarde van 40.000 euro en 12.000 euro aan contant geld gestolen, terwijl er met een buitgemaakte creditcard ook nog eens voor 8.000 euro aankopen werd gedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s