Aemet voorziet dagen met neerslag voor Nerja en omgeving

NERJA – Het heeft er alle schijn van dat Nerja en naaste omgeving een paar regenachtige dagen staat te wachten. De meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwacht met ingang van zondag 13 maart tot en met donderdag 17 maart relatief veel neerslag aan de Costa del Sol, zo blijkt uit de meest recente weersvoorspellingen.

Op zaterdag 12 maart blijft het naar verwachting nog droog met een gemiddelde dagtemperatuur van 19 graden Celsius. Voor de dagen daarna voorspellen de meteorologen elke dag neerslag, waarbij de zon zich sporadisch laat zien. De gemiddelde dagtemperaturen liggen in die vooruitzichten rond de 18 graden Celsius, waarbij de wind op maandag 14 maart aanzienlijk toeneemt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s