Nerja opent inzamelpunt voor hulp aan Oekraïne

NERJA – In samenwerking met de sociale dienst Concejalía de Servicios Sociales heeft de gemeente Nerja een inzamelpunt geopend voor hulp aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. In het Centro de Servicios Sociales Comunitarios aan de Calle Chíllar 9 kunnen van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 14.00 uur goederen worden afgeleverd.

Volgens wethouder Daniel Rivas is er momenteel vooral behoefte aan babyvoeding, ingeblikt voedsel, medicijnen, EHBO-materiaal, (winter)kleding, schoeisel en dekens. De ingezamelde goederen worden door de gemeente Nerja afgeleverd bij de Asociación MayDan in Málaga, waar vandaan het transport naar Oekraïne zal plaatsvinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s