Eredivisievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 26ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja rechtstreeks te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Op vrijdagavond 11 maart wordt deze speelronde om 20.00 uur in Leeuwarden geopend met het duel tussen Cambuur en koploper Ajax. Zaterdagmiddag 12 maart staat de wedstrijd Sparta-Go Ahead Eagles (aftrap 16.30 uur) op het programma, in de avonduren volgen dan FC Groningen-NEC (aanvang 18.45 uur) en RKC-Heerenveen (aanvangstijdstip 21.00 uur).

Op zondag 13 maart worden Fortuna Sittard-Willem II (aftrap 12.15 uur), Heracles-Vitesse, FC Utrecht-PSV (beide wedstrijden beginnen om 14.30 uur), PEC-Feyenoord (16.45 uur) en AZ-FC Twente (aanvang 20.00 uur) afgewerkt.

Het Andalusische Málaga CF speelt voor de Spaanse Segunda División op zaterdag 12 maart (aftrap 21.00 uur) in het eigen La Rosaleda-stadion een thuiswedstrijd tegen subtopper Ponferradina, een divisie hoger (Primera División) komt Granada CF ook op zaterdag 12 maart vanaf 16.15 uur in actie voor een thuiswedstrijd tegen Elche.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s