Viering St.Patricks Day bij O´Learys in Torrox

TORROX – De Ierse nationale feestdag St.Patricks Day wordt donderdag 17 maart gevierd in O’Leary’s Irish Bar aan de Paseo Maritimo de Ferrara in de kustplaats Torrox. Dit gebeurt vanaf 14.00 uur met een dag vol muzikale activiteiten, waaronder optredens van de band The Sessionistas en de regionaal vermaarde zanger en gitarist Lee Townsend.

Het optreden van The Sessionistas begint rond de klok van 14.00 uur, Townsend neemt rond 17.00 uur het podium over. Het aantal beschikbare tafels is gelimiteerd, aanbevolen wordt om vooraf uw plaats te reserveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s