Conference League-voetbal te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden voor de Conference League zijn deze week in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas). Daar zijn donderdagavond 10 maart de Europese avonturen van zowel Feyenoord, AZ, PSV als Vitesse te volgen.

Deze vier clubs zijn doorgedrongen tot de laatste zestien clubs in deze nieuwe Europese clubcompetitie. Feyenoord begint het tweeluik met Partizan Belgrado uit Servië met een uitwedstrijd, welke vanaf 18.45 uur word afgewerkt. Ook AZ speelt eerst een uitwedstrijd, de Alkmaarse formatie neemt het vanaf 21.00 uur op tegen het Noorse FK Bodø/Glimt.

Vitesse mag op eigen veld in Arnhem vanaf 18.45 uur aan de bak tegen het vermaarde AS Roma uit Italië, PSV treft deze ronde in Eindhoven het Deense FC Kopenhagen (aftrap 21.00 uur).

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s