Benefietconcert voor Oekraïne bij Fitzgerald´s Bar

NERJA – Onder de naam ´Give Peace a Chance´ wordt zondag 13 maart bij Fitzgerald´s Bar in Nerja een benefietconcert gehouden voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Aan het concert wordt deelgenomen door een reeks aan lokale artiesten, waaronder de populaire band The Flying Dolphins.

De toegang is gratis, de optredens beginnen rond de klok van 14.00 uur. The Flying Dolphins betreedt daarbij rond 17.00 uur het podium. Fitzgerald’s Bar is te vinden op de hoek van park Verano Azul, onder het pand van de Carrefour-supermarkt in Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s