Belangrijke winst voor Málaga CF

AMOREBIETA – In de competitie voor de Spaanse Segunda División boekte voetbalclub Málaga CF zondagavond 6 maart een belangrijke zege in de uitwedstrijd tegen het Baskische SD Amorebieta. De Andalusische formatie bleef de thuisclub met 1-2 de baas en boekte daarmee voor het eerst sinds 3 januari (0-1 winst bij Alcorcón, red.) weer eens een overwinning.

De wedstrijd tussen beide laagvliegers ging gelijk op, waarbij de bezoekers na een half uur spelen de leiding namen via een benutte strafschop door Brendon Thomas. Zeven minuten na rust verdubbelde Juan De Dios Rivas de marge (0-2). Pas één minuut voor het verstrijken van de officiële speeltijd wist Amorebieta wat terug te doen via een treffer van Iñigo Orozko. In die 2-1 stand kwam in de resterende speeltijd geen verandering waardoor Málaga drie belangrijke punten meenam naar Andalucía.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s