Eredivisievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 25ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja rechtstreeks te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Op vrijdagavond 4 maart wordt deze speelronde om 20.00 uur in Arnhem geopend met het duel tussen Vitesse en Sparta. Zaterdagmiddag 5 maart staat de wedstrijd Willem II-Heerenveen (aftrap 16.30 uur) op het programma, in de avonduren volgen dan Go Ahead Eagles-FC Utrecht (aanvang 18.45 uur) en Feyenoord-FC Groningen (aanvangstijdstip 21.00 uur).

Op zondag 6 maart worden PSV-Heracles (aftrap 12.15 uur), FC Twente-Cambuur (14.30 uur), Ajax-RKC, NEC-AZ (beide wedstrijden beginnen om 16.45 uur) en Fortuna-PEC (20.00 uur) afgewerkt.

Het Andalusische Málaga CF speelt voor de Spaanse Segunda División op zondag 6 maart (aftrap 18.15 uur) een uitwedstrijd tegen staartclub Amorebieta, een divisie hoger (Primera División) komt Granada CF zaterdag 5 maart vanaf 18.30 uur in actie voor een uitwedstrijd tegen Valencia.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s