Werkzaamheden aan nieuwe verlichting op Balcón de Europa begonnen

NERJA – Op het Balcón de Europa van Nerja is dinsdag 1 maart begonnen met het aanbrengen van nieuwe verlichting. Ook de verlichting van de El Salvador-kerk op het plein naast het Balcón wordt daarbij aangepakt.

Met de restauratie- en vernieuwingswerkzaamheden is een bedrag gemoeid van ruim 90.000 euro. De werkzaamheden maken deel uit van de gemeentelijke plannen om het hart van de stad een ´boost´ te geven en het toeristische imago op te waarderen.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s