Nederlands Eredivisievoetbal te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 24ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja rechtstreeks te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Op vrijdagavond 25 februari wordt deze speelronde om 20.00 uur in Waalwijk geopend met de wedstrijd tussen RKC en FC Twente. Zaterdagmiddag 26 februari staat de wedstrijd Heracles-PEC geprogrammeerd (aftrap 16.30 uur), in de avonduren volgen dan FC Groningen-Willem II (aanvang 18.45 uur) en Cambuur-Fortuna Sittard (aanvangstijdstip 21.00 uur).

Op zondag 27 februari worden de Gelderse derby Vitesse-NEC, het subtopduel AZ-Feyenoord (beide wedstrijden beginnen om 12.15 uur), Sparta-PSV (aanvang 14.30 uur), Go Ahead Eagles-Ajax (aftrap 16.45 uur) en Heerenveen-FC Utrecht (vanaf 20.00 uur) afgewerkt.

Het Andalusische Málaga CF speelt voor de Spaanse Segunda División op maandag 28 februari (aftrap 21.00 uur) in het stadion La Rosaleda een thuiswedstrijd tegen staartclub Cartagena, een divisie hoger (Primera División) komt Granada CF maandagavond op hetzelfde tijdstip in actie voor een uitwedstrijd tegen Cádiz CF.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s