Renovatie Calle Bajamar in tweede week juni voltooid

NERJA – De renovatiewerkzaamheden aan de Calle Bajamar, naast de Calle Filipinas één van de twee toegangswegen tot Nera´s drukst bezette strand Playa Burriana, zijn momenteel in volle gang. Het betreft een langdurig project, wat volgens de huidige verwachtingen pas in de tweede week van juni is afgerond.

De komende maanden wordt over een afstand van 320 meter het wegdek, de openbare verlichting, het openbaar groen, bewegwijzering, straatmeubilair, riolering en de telecommunicatie ter plekke volledig vernieuwd en gerenoveerd. Bijna drie ton komt hierbij voor rekening van de Diputación Provincial, de gemeente Nerja draagt zelf 63.103 euro bij aan de renovatie.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s