Eredivisievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 23ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja rechtstreeks te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Op vrijdagavond 18 februari wordt deze speelronde om 20.00 uur geopend met de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Sparta. Zaterdagmiddag 19 februari staat de wedstrijd NEC-RKC geprogrammeerd (aftrap 16.30 uur), in de avonduren volgen dan Willem II-Ajax (aanvang 18.45 uur) en AZ-Heracles (aanvangstijdstip 21.00 uur).

Op zondag 20 februari worden de wedstrijden PEC-FC Groningen (vanaf 12.15 uur), FC Twente-Go Ahead Eagles, Feyenoord-Cambuur (beide duels beginnen om 14.30 uur), FC Utrecht-Vitesse en PSV-Heerenveen (beiden vanaf 16.45 uur) afgewerkt.

Het Andalusische Málaga CF speelt voor de Spaanse Segunda División op zaterdag 19 februari (aftrap 21.00 uur) een uitwedstrijd tegen staartclub Real Sociedad B, een divisie hoger (Primera División) komt Granada CF zaterdagmiddag 19 februari (aftrap om 14.00 uur) in eigen huis in actie voor een wedstrijd tegen subtopper Villareal.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s