Jazzband The Ramírez Brothers in Centro Cultural Nerja

NERJA – De jazzband The Ramírez Brothers treedt vrijdag 18 februari op in Nerja. Dit gebeurt in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja. Het optreden begint om 20.00 uur en duurt circa anderhalf uur, toegangskaarten kosten 12 euro per persoon.

De band is een afsplitsing van de legendarische Tabletom-formatie en brengt vooral nummers van bekende artiesten als Dizzy Gillespie, Charlie Parker en Miles Davis ten gehore. Kaarten zijn in de voorverkoop te reserveren via de link  https://entradas.mientrada.net/janto/?Nivel=Evento&idEvento=NERJARAMIREZBROT .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s