Contouren nieuw Centro de Salud worden zichtbaar

NERJA – De contouren van het nieuwe gezondheidscentrum (Centro de Salud) in Nerja worden langzaam maar zeker zichtbaar. Momenteel wordt hard gewerkt aan de aanleg van de riolerings- en waternetwerken, het electriciteitsnetwerk en de telecommunicatieverbindingen.

In een volgende fase worden de toegangswegen en de trottoirs afgebakend. Het grondgebied tussen de Mercadona-vestiging bij de entree van Nerja en de Río Chíllar lag jarenlang braak en deed daarbij dienst als parkeerplaats. Voor de huidige werken aan het nieuwe gezondheidscentrum heeft de gemeente Nerja een budget gereserveerd van 834.215 euro.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s