Verbeteringen aan toegangswegen tot Playa Burriana

NERJA – Aan de Calle Filipinas is maandag 14 februari begonnen met wegwerkzaamheden en verbeteringen aan het kanaaltje dat evenwijdig aan deze toegangsweg naar het strand van Burriana loopt. Met de werken beoogt de gemeente Nerja zowel de verkeersveiligheid ter plekke als het imago te verbeteren.

Voor de reparatie- en herstelwerkzaamheden is een budget uitgetrokken van een kleine veertigduizend euro. Eerder werd al de andere toegangsweg naar het populaire strand, de Calle Bajamar, onder handen genomen.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s