Granada CF zakt verder weg na nieuwe nederlaag

SAN SEBASTIAN – Na de vierde competitienederlaag op rij is voetbalclub Granada CF weggezakt naar de onderste regionen van de Spaanse Primera División. Zondagavond 13 februari ging de Andalusische formatie vrij kansloos onderuit bij Real Sociedad (2-0), waarna Granada nu op de zestiende plaats en nog maar vier punten boven de degradatiestreep staat.

Subtopper Real Sociedad was zondag gedurende de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. De thuisclub zette het veldoverwicht om in doelpunten van Mikel Oyarzabal (acht minuten voor rust uit een strafschop) en Rafael Alcântara (een kwartier voor tijd).

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s