Nederlands Eredivisievoetbal in Nerja te volgen bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 22ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja rechtstreeks te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Op vrijdagavond 11 februari wordt deze speelronde om 20.00 uur in Almelo geopend met de wedstrijd tussen Heracles en FC Utrecht. Zaterdagavond 12 februari staan de duels FC Groningen-Fortuna Sittard, Cambuur-PEC (aftrap voor beide duels om 18.45 uur) en Vitesse-PSV (aanvang 20.00 uur) op de rol.

Sparta en Willem II openen de zondagse speelronde om 12.15 uur in Rotterdam, terwijl Go Ahead Eagles het op hetzelfde tijdstip in de Deventer Adelaarshorst opneemt tegen AZ. Om 14.30 uur is de aftrap voor de duels Heerenveen-NEC en RKC-Feyenoord. De 22ste speelronde wordt afgesloten met de wedstrijd tussen Ajax en FC Twente (aanvang 16.45 uur).

Het Andalusische Málaga CF speelt voor de Spaanse Segunda División op zaterdag 12 februari (aftrap 20.30 uur) in het Rosaleda-stadion van Málaga een thuiswedstrijd tegen Almería, een divisie hoger (Primera División) komt Granada CF zondagavond 13 februari (aftrap om 18.30 uur) in actie voor een uitwedstrijd tegen Real Sociedad.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s