Onderbrekingen in levering van water op dinsdagochtend in deel van Nerja

NERJA – Als gevolg van onderhoudswerkzaamheden aan het waterleidingnetwerk zal een deel van Nerja op dinsdag 8 februari tussen 08.00 uur en 14.00 uur te maken krijgen met onderbrekingen van de levering van water.

Dit meldt het verantwoordelijke waterbedrijf Aguas de Narixa. De onderbrekingen zijn voorzien aan en rond de boulevard bij Playa Burriana, de wijk Barriada de las Portegidas, Calle Almuñécar, Calle Bajamar, Calle Filipinas. Calle Andalucía, Calle Maria de Waard, Calle Ruperto Andúez, Calle Rodriguez Acosta, Calle Ramón y Cajal, Calle Torrox en de Calle Tejares.

Voor vragen heeft Aguas de Narixa de telefoonnummers (+34) 900 813 810 en (+34) 900 813 820 open gesteld. Het wordt aanbevolen om na de onderhoudsperiode de kranen circa vijf minuten aan te zetten om de leidingen door te spoelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s