Granada CF in slotfase onderuit bij Real Madrid

MADRID – In de Spaanse Primera División hield de Andalusische voetbalclub Granada CF zondagavond 6 februari driekwart wedstrijd dapper stand tegen topclub Real Madrid. In de slotfase trok de thuisclub door middel van een treffer van Marco Ascensio alsnog aan het langste eind: 1-0.

Real was wél veruit de bovenliggende ploeg in het duel tijdens de 23ste speelronde voor de Spaanse competitie maar zag lang geen kans om de taaie opponent van zich af te schudden. Pas in de 74ste minuut slaagde Ascensio erin om de krachtsverhoudingen in een doelpunt te drukken. Zijn treffer bleek uiteindelijk het enige doelpunt van het voetbalduel in Madrid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s