Temperaturen iets naar beneden rond Nerja

NERJA – De temperaturen rond Nerja blijven dit weekeinde iets achter bij de waarden die de afgelopen dagen werden opgetekend. De gemiddelden blijven de komende dagen steken op zo´n achttien graden Celsius, ook de zon laat het veelal afweten en wordt door passerende bewolking vaak aan het oog onttrokken.

Van regen is daarbij in de huidige vooruitzichten van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) géén sprake, de wind laat het de komende dagen volgens de meteorologen eveneens afweten. Vanaf dinsdag 8 februari neemt de zon de regie weer over boven Nerja en omgeving, waarbij ook de wind weer wat in kracht toeneemt gedurende de komende week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s