Formatie Los BlueMoons bij Robert’s Top in Almuñécar

ALMUNECAR – In bar/restaurant Robert’s Top in Almuñécar staat vrijdagvond 4 februari een optreden geprogrammeerd van de formatie Los BlueMoons. Het optreden begint rond 22.00 uur en duurt tot circa middernacht.

De bar is gevestigd aan de Calle Livry Gargan 1 in de kustplaats Almuñécar, een kleine twintig kilometer Nerja. Los BlueMoons bestaat uit Juanma Alaminos (zang en gitaar) en toetsenist/zanger Ian Arthur en brengt voornamelijk rock- en popmuziek ten gehore.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s