Málaga CF hard onderuit bij CD Mirandés

MIRANDA DE EBRO – In de voetbalcompetitie voor de Spaanse Segunda División ging het Andalusische Málaga CF zondagavond 30 januari met 3-0 onderuit in de uitwedstrijd tegen CD Mirandés. Mede door dit verlies zakte Málaga naar de veertiende plaats op de ranglijst.

De Andalusische formatie keek al na drie minuten spelen tegen een 1-0 achterstand aan, toen Roger Brugué de openingstreffer voor zijn rekening nam. Zes minuten voor rust verdubbelde de thuisclub de marge met een doelpunt van Sergio Camello: 2-0.

Vier minuten na de pauze gooide Hasseim Hassan de wedstrijd op slot door de derde treffer voor Mirandés binnen te werken. Málaga drong daarna nog wel aan en had ook gedurende de gehele wedstrijd een licht veldoverwicht maar toonde zich onmachtig in de afwerking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s