Voorbereiding carnavalsviering in Nerja begonnen

NERJA – De gemeente Nerja is begonnen met de voorbereidingen voor de viering van het jaarlijkse carnavalsfeest, dat dit jaar van donderdag 24 tot en met zondag 27 februari op het programma staat. Het carnavalsfeest geldt als één van de grootste, jaarlijks terugkerende, feesten in de kustplaats.

Volgens de wethouder van populaire tradities Elena Gálvez gaat de viering dit jaar sowieso door. ,,Daarbij zullen wel allerlei maatregelen van kracht zijn om het carnavalsfeest zo veilig mogelijk te houden in deze Covid-19 -crisistijd¨, stelt Galvez op voorhand. ,,Wij zijn ervan overtuigd dat het feest op een veilige en hygiënische wijze kan worden gevierd. Binnenkort presenteren we de carnavalsposter en volgen er mededelingen omtrent het programma gedurende de vier carnavalsdagen.´´

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Een gedachte over “Voorbereiding carnavalsviering in Nerja begonnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s