Zonnig begin van februari rond Nerja

NERJA – De maand februari lijkt een zonnige start te krijgen in en rond Nerja. De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwachten volgende week veel zon en gemiddelde dagtemperaturen tegen de grens van 20 graden Celsius. Wél staat er de komende dagen een bij tijd en wijle hard wind aan de Costa del Sol.

Komend weekeinde lijkt de zon te gaan regeren boven Nerja en omstreken, een gegeven dat wordt doorgezet in de eerste volle week van februari. Van regen is in de huidige vooruitzichten géén sprake en de wind neemt met ingang van maandag 31 januari in kracht af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s