CD Nerja in voetbalstadion Pepe Luis Bobadilla tegen CD Cártama

NERJA – In het voetbalstadion Pepe Luis Bobadilla aan de Calle Carlos Millón in Nerja speelt voetbalclub CD Nerja zaterdag 28 januari voor de competitie in de 1e División Andaluza Temporada een thuiswedstrijd tegen CD Cártama.

De wedstrijd begint zaterdagmiddag om 17.30 uur, entreebewijzen kosten vijf euro per stuk. CD Nerja staat op de huidige ranglijst van deze competitie (met achttien clubs, red.) op de veertiende plaats met 21 punten uit 18 wedstrijden, Cártema is de nummer twee van de huidige competitiestand met 36 punten. Koploper CD Mijas verzamelde tot op heden 38 punten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s