Optreden One Night Only tijdens benefietavond in Fitzgerald´s Bar

NERJA – De band One Night Only treedt dinsdagavond 25 januari op in Nerja bij Fitzgerald´s Bar tijdens een benefietavond ten gunste van de stichting Nerja Soldaria. Het optreden begint rond de klok van 20.00 uur, entreebewijzen kosten 5 euro per persoon.

Fitzgerald´s is te vinden op de hoek van park Verano Azul (Calle Antonio Ferrandis Chanquete) onder het pand van de Carrefour-supermarkt in Nerja. Het reserveren van een plaats wordt aanbevolen, dit kan telefonisch via het nummer (+34) 951 550 585 of (+34) 693 700 810.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s