Eredivisie-voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de twintigste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja rechtstreeks te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Op zaterdag 22 januari wordt de twintigste speelronde om 18.45 uur in Arnhem geopend met de wedstrijd tussen Vitesse en FC Groningen. Om 20.00 uur staan dan de wedstrijden AZ-Cambuur en Heerenveen-PEC op de rol. Een uur later werken Willem II en FC Twente in Tilburg hun onderlinge duel af.

Zondag 23 januari volgen dan de wedstrijden NEC-Feyenoord (12.15 uur), PSV-Ajax (14.30 uur), Heracles-Go Ahead Eagles (eveneens 14.30 uur), Sparta Rotterdam-FC Utrecht (16.45 uur) en RKC-Fortuna Sittard (aanvang 20.00 uur).

Voor de Spaanse Primera División speelt het Andalusische Granada CF zondagmiddag 23 januari in het eigen Nuevo Las Cármenas-stadion (aanvang 14.00 uur) tegen Osasuna, Málaga CF neemt het zaterdag 22 januari in het La Rosaleda-stadion van Málaga voor de Segunda División-competitie vanaf 21.00 uur op tegen UD Ibiza.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s