Granada CF in slotfase onderuit bij Getafe

GETAFE – De Andalusische voetbalclub Granada CF ging donderdagavond 20 januari in een inhaalduel voor de Primera División met 4-2 onderuit in en tegen Getafe. Beide ploegen hielden elkaar het gehele duel in evenwicht maar de thuisclub toonde zich, na een 1-1 ruststand, in de tweede helft effectiever in het benutten van de mogelijkheden.

Nadat Sandro Ramírez zijn club Getafe na tien minuten spelen al op een 1-0 voorsprong zette, trok de Colombiaan Luis Javier Suárez de stand drie minuten later alweer gelijk. Twee minuten na de rust kwam Getafe opnieuw op voorsprong dankzij een treffer van Enes Ünal. In de 63ste munuut tilde de Serviër Nemanje Maksimović de stand naar 3-1. Suárez verkleinde de marge twaalf minuten voor tijd tot één doelpunt (3-2), maar het laatste woord was aan Getafe met een doelpunt van Borja Mayoral in de 87ste minuut van de wedstrijd: 4-2.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s