Voetbalwedstrijd CD Nerja-CD Tiro Pichón verplaatst naar woensdag

NERJA – Het voetbalduel in de zestiende ronde voor de 1e División Andaluza Temporada tussen CD Nerja en CD Tiro Pichón uit Málaga wordt gespeeld op woensdagavond 19 januari. De wedstrijd, die aanvankelijk op zaterdag 8 januari stond gepland, was uitgesteld omdat beide ploegen te veel Corona-besmettingen binnen de selecties kenden.

De wedstrijd wordt nu op woensdag 19 januari vanaf 20.30 uur in het voetbalstadion Pepe Luis Bobadilla van Nerja afgewerkt. CD Nerja staat op de huidige ranglijst van deze competitie (met achttien clubs, red.) op de vijftiende plaats met zeventien punten uit vijftien wedstrijden, CD Tiro Pichón staat dertiende met negentien punten. Koploper Mijas Las Lagunas verzamelde tot op heden 32 punten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s