Veel nieuwe Corona-gevallen in Nerja tijdens het weekeinde

NERJA – Met liefst 93 nieuwe gevallen is het aantal geconstateerde Covid-19 besmettingen in Nerja in het afgelopen weekeinde opnieuw fors opgelopen. Tegenover deze nieuwe golf aan Corona-gevallen stond het herstel van 67 patiënten, zo meldden de lokale gezondheidsdiensten in hun meest recente update over de lokale Corona-ontwikkelingen.

Sinds het begin van de pandemie in het voorjaar van 2020 zijn er in Nerja nu 1.957 Corona-besmettingen gedetecteerd, waarvan inmiddels 1.405 personen hersteld zijn verklaard. Het zogeheten incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) is in het weekeinde weer opgelopen en staat nu op 1.414,1 (was een week geleden 1.243,9).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s